Microsoft

Stoppa in programskivan i din nya dator eller öppna installationsfilen som du fick när du köpte licensen. På Google Chrome klickar du på menysymbolen längst upp till höger, väljer Inställningar och klickar på Koppla bort Google-konto. Tryck sedan på Historik i menyn till vänster följt av Ta bort webbinformation.

Dubbelklicka på “Path” och skriv in den fullständiga sökvägen till mappen som innehåller programfilen. Vid flera mappar avgränsar du sökvägarna med semikolon logilda.dll saknas. I Windows 98 finns ett program som heter msconfig.exe under systemkatalogen.

Du uppmanas då att ange din användares lösenord till datorn för att tillåta ändringar. Där tenderar mycket att ”läggas på hög” för att sedan glömmas bort. Töm även papperskorgen regelbundet då det som ligger där tar upp utrymme och kan leda till att datorn blir långsam. Söka efter nya uppdateringar ännu en gång direkt efter att du installerat de första. På Windows har du även möjlighet att defragmentera och optimera din hårddisk.

  • EndNoteReferenshanteringsprogram för Mac och PC.Finns för nedladdning på Programservern.
  • I Windows Vista behöver du bara skriva Systemåterställning efter att ha klickat på Start.
  • Jag vore mycket tacksam för allt ljus experten kunde kasta över registrets ”filmässiga” uppbyggnad under Windows XP.
  • TinyMCE accepterar och visar dock traditionell kinesiska i textfälten.

Microsoft gjorde stora förbättringar med sitt operativsystem när de släppte Windows 10. De förbättrade prestandan, säkerheten, användarvänligheten och mycket annat. Operativsystemet är mycket snabbare än sina föregångare. Det tar även mindre plats och ökar batteritiden på bärbara datorer, plattor och mobiler. Förutom detta så startar operativsystemet väldigt snabbt och har generellt bättre prestanda än de tidigare varianterna. Det inbyggda antivirus programmet som heter Windows Defender har även fått stora förbättringar som du kan läsa mer om här nedan.

0 Avinstallera Novell Filr Skrivbordsprogram

Under fältet Data ändrar vi sedan nollan till en etta . Vi bekräftar inställningen med att klicka på OK. Därefter stänger vi Registereditorn genom att klicka på krysset uppe till höger i programfönstret.

Tre Fördelar Med Windows Autopilot

Håll tungan rätt i munnen, att ta bort fel rader kan få otrevliga konsekvenser. Klicka med höger musknapp på ikonen AppPaths till vänster i Registereditorn. Välj först “Ny/Nytt” och sedan “Nyckel” på menyerna som visas. En ny nyckelmapp visas till vänster i Registereditorn. Skriv namnet på den körbara filen, inklusive filtillägget exe.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *